En dag hos oss

Våran verksamhet öppnar kl.07.00. Vi har en gemensam öppningsavdelning där alla på morgonen får mjukstarta tillsammans med varandra.Vi alla äter tillsammans en varierad frukost. Senare går de äldre barnen upp på övervåning

På förmiddagarna går vi i störta mån iväg på utflykter till olika parker, skogar eller dylikt. Vi har även olika projekt, samt stimulerar barnen till att vara med och forma sina dagar.
Barnen äter sedan lunch på förskolan. Vi får mat från Sodexo Thorildsplan. De äldsta barnen går ner till matsalen och äter. Detta blir en mjukstart för de barn som ska börja i Alfaskolan sedan. Vi utnyttjar även idrottssalen i största mån.

På eftermiddagarna erbjuder vi madrasser, filtar och kuddar för de barn som är i behov av att sova.

Vi använder oss av vår gård i störta möjliga mån på eftermiddagar då vi alla ser till allas barn och jobbar som en gemensam förskola.

På somrarna har vi även öppning och stängning samt ibland frukost ute om vädret tillåter.

Vardagarna på Kadetten varierar mycket beroende på pågående projekt, väder, planering, intresse i barngruppen. Men alla dagar är vi med barnen och ser till barnens bästa för att varje dag ska va en lärorik, stimulerande, intressant och rolig dag.

Senast uppdaterad: 2018-03-12