En dag hos oss

Våran verksamhet öppnar kl.07.00. Vi har en gemensam öppningsavdelning där alla på morgonen får mjukstarta tillsammans med varandra. Senare går de stora barnen upp på övervåning för att de yngre ska äta frukost som serveras varje dag. De äldre barnen erbjuds frukost senare på respektive avdelning.

På förmiddagarna går vi i störta mån iväg på utflykter till olika parker, skogar eller dylikt. Vi gör även olika projekt, samt stimulerar barnen till att vara med och forma sina dagar.
Barnen äter sedan lunch på förskolan. Vi får mat från Carlas Eco som har sitt kök i Alfaskolan. De äldsta barnen går ner till matsalen och äter. Detta blir en mjukstart för de barn som ska börja i Alfaskolan sedan. Vi utnyttjar även idrottssalen i största grad,

På eftermiddagarna erbjuder vi madrasser, filtar och kuddar för de barn som är i behov av att sova.

Vi använder oss av vår gård i störta möjliga mån på eftermiddagar då vi alla ser till allas barn och jobbar som en gemensam förskola.

På somrarna har vi även öppning och stängning samt ibland frukost ute om vädret tillåter.

Vardagarna på Kadetten varierar mycket beroende på pågående projekt, väder, planering, intresse i barngruppen. Men alla dagar är vi med barnen och ser till barnens bästa för att varje dag ska va en lärorik, stimulerande, intressant och rolig dag.

Senast uppdaterad: 2017-03-14