×
 

Hoppa till innehållet

För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

Det här är Noblaskolan Boden

  • En skola med höga ambitioner

    Forskning visar att hälsa är starkt sammanlänkat med goda studieresultat. Därför har vi på Noblaskolan Boden en tydlig hälsoprofil. Det ger de bästa förutsättningarna för elevernas kunskapsutveckling.

    En äldre elev sitter vid ett bord i sitt klassrum och ler in i kameran
  • Vi följer Noblakoden

    Vi vet att struktur är mer än ordningsregler. Därför har vi skapat Noblakoden – ett gemensamt förhållningssätt kring lektionsstruktur, ordning, mentorsrollen och andra saker som är viktiga för en bra skolmiljö.

    Elever står framme vid tavlan i ett klassrum och löser ett matteproblem
  • Tydligt ledarskap

    En av nycklarna till framgångsrik utbildning är ett medvetet och tydligt ledarskap. Vi är omsorgsfulla i ledarskapet på alla nivåer; från lärarens ledarskap i klassrummet till rektors ledarskap för hela skolan.

    En lärare på Noblaskolan sitter på huk vid ett bord med tre elever och pratar med dem

Vill du veta mer om Noblaskolan?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

Håll dig uppdaterad

Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret, så håller vi dig uppdaterad om öppet hus-tillfällen och annat som händer hos oss på Noblaskolan.

Vilket år ska barnet börja i skolan?

Hantering av personuppgifter

När du är elev eller vårdnadshavare hos oss så behöver vi genomföra ett antal personuppgiftsbehandlingar för att kunna erbjuda dig utbildning. På AcadeMedias hemsida kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter samt om din rätt att få tillgång till dina personuppgifter.

Före du blir elev hos oss

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. Noblaskolan är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen

De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt skolform och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande program. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att angiven studiestart passerat. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss.  Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

Kontakt

Vårt dataskyddsombud kontaktas på dataskydd@academedia.se. Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se).

Ansökan – steg för steg

  1. 1

    Läs på om skolan

    Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Boden. Det kan du göra här!

  2. 2

    Besök oss

    Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

  3. 3

    Ställ dig i kö

    När du känner dig redo fyller du i vårt ansökningsformulär. Skicka in det för att ansöka till skolan.

  4. 4

    Antagningsbesked

    Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Våra nyheter

  • Noblakoden

    Så skapar vi en gemensam förväntansbild kring saker som är viktiga för en bra skolmiljö.

    • Allmänt
    Noblakoden ligger på en skolbänk
  • Så kan du fira pi-dagen

    14 mars är det pi-dagen och internationella matematikdagen. Det är självklart något vi firar!

    • Allmänt
  • Nobeldagen

    Idag uppmärksammar vi Nobeldagen med våra barn och elever

    • Allmänt
  • Noblautmaningen

    På Noblaskolan tycker vi att det är vikt...

    • Allmänt
  • Terminsstart

    Nu har vårterminen dragit igång! Vi går ...

    • Allmänt
    Två barn på Noblaskolan
  • Julhälsning

    Vi önskar alla barn, elever, vårdnadshav...

    • Allmänt
    Två elever på Noblaskolan läser en bok tillsammans
  • Nobeldagen 2021

    Idag firas Nobeldagen på många skolor ru...

    • Allmänt
    Bild med texten: Något du kanske inte visste om Nobeldagen!
  • Noblakoden

    Noblakoden är en gemensam förväntansbild...

    • Allmänt
    En lärarinna sitter vid två elevers bord för att hjälpa med undervisningen som följer Noblakodens struktur.
  • Noblautmaningen

    Vi vill lägga den bästa tänkbara grunden...

    • Allmänt
    Två elever på Noblaskolan
  • Nobeldagen på Noblaskolan Nya ...

    Noblaskolan uppmärksammar Nobeldagen! På Noblaskolan Nya Hovås har eleverna arbetat med Nobel och vetenskapliga traditioner under förmiddagen för att avsluta med en prisutdelning. Rektor Katja läste upp nomineringar och vinnare via länk och hela skolan kunde då följa när priser delades ut i ämnena litteratur, kemi/fysik, ekonomi, kultur samt två hederspriser i kategorierna Miljöpriset och...

    • Allmänt
    Elev på Noblaskolan som håller ett pris
  • Säg hej till skolans rektor

    Säg hej till rektor Lena Efter 22 år inom skolvärlden har Noblaskolans rektor Lena Lasu lång erfarenhet om vad som krävs för att skapa en bra studiegång. Här berättar Lena mer om Noblaskolan och avslöjar vad som gör henne mest stolt i rollen som rektor. Vad är det bästa med ditt jobb? Det bästa med...

    • Intervjuer
Se alla nyheter

Noblaskolan Boden

Besöksadress

Läroverksgatan 1
961 75 Boden