Jobba hos oss

Här hittar du aktuell information om lediga tjänster på Parkskolan.

Lediga tjänster just nu:

Just nu rekryterar vi:
Vik LÄRARE
SPECIALLÄRARE / SPECIALPEDAGOG Tillsvidaretjänst 100%

Håll utkik efter annonserna här. Eller skicka en spontanansökan!

Kom och jobba med oss! social_image5723540795142Du kommer till en välfungerande förskola/skola med trygga barn/elever och engagerad personal.
Alla klassrum och varje avdelning på förskolan är utrustade med smartboards. Både i förskolan och i skolan har barnen/eleverna tillgång till iPads som ett lärverktyg bland många.
På varje hemvist i förskolan finns tre förskollärare och i kollegiet på skolan finns två förstelärare med fokus på språkutvecklande arbetssätt och IKT samt speciallärare och Elevhälsoteam.

Under läsåret 16/17 har vi en tydlig plan för hur vi ska utveckla verksamheten ytterligare, med ett övergripande fokus på barnens/elevernas delaktighet och inflytande. Den gemensamma förskole- och skolgården och närområdet inbjuder till aktiv och varierad utomhuspedagogik, och med busshållplatsen utanför knuten är det enkelt att göra utflykter längre bort. Skolan har eget tillagningskök med mycket hög kvalitet, egen idrottshall och en bollplan/isrink på skolgården.
social_image57289a65485a7I skolledningen finns en rektor/förskolechef med huvudansvar för skolan, och en biträdande rektor/förskolechef med huvudansvar för förskolan. Vi är måna om att Parkskolan är en enhet, och att våra barn/elever som till stor del kommer in i verksamheten redan i förskolan, under hela sin tid på Parkskolan stimuleras och utmanas i sitt lärande.
Vi erbjuder arbetskläder och friskvårdsbidrag.

 

 

Senast uppdaterad: 2016-11-07