Jobba hos oss

Här hittar du aktuell information om lediga tjänster på Parkskolan.

Just nu söker vi:

Förskollärare i förskoleklass 100%

Förskollärare i förskolan 100%

Lärare åk 1-3 100%

Elevresurs/fritidspedagog 100%

Skolkurator 20% (1 dag/vecka)

 

Håll utkik efter annonserna här.
Eller skicka en spontanansökan!

 

Kom och jobba med oss! Du kommer till en välfungerande förskola/skola med trygga barn/elever och engagerad personal.
Alla klassrum och varje avdelning på förskolan är utrustade med smartboards. Både i förskolan och i skolan har barnen/eleverna tillgång till iPads som ett lärverktyg bland många.
På varje hemvist i förskolan finns två-tre förskollärare och i kollegiet på skolan finns tre förstelärare med fokus på språkutvecklande arbetssätt, IKT samt Matematik. Dessutom finns specialpedagog och ett välfungerande elevhälsoteam.

Under läsåret 17/18 har vi en tydlig plan för hur vi ska utveckla verksamheten ytterligare, med ett övergripande fokus på våra lärmiljöer samt på barnens/elevernas delaktighet och inflytande. Den gemensamma förskole- och skolgården och närområdet inbjuder till aktiv och varierad utomhuspedagogik, och med busshållplatsen utanför knuten är det enkelt att göra utflykter längre bort. Skolan har eget tillagningskök med mycket hög kvalitet, egen idrottshall och en bollplan/isrink på skolgården.
social_image57289a65485a7I skolledningen finns en rektor/förskolechef med huvudansvar för skolan, och en biträdande rektor/förskolechef med huvudansvar för förskolan. Vi är måna om att Parkskolan är en enhet, och att våra barn/elever som till stor del kommer in i verksamheten redan i förskolan, under hela sin tid på Parkskolan stimuleras och utmanas i sitt lärande. Därför har vi ett strukturerat samarbete mellan förskolegrupper och klasser i skolan – genom små och stora gemensamma aktiviteter i vardagen.
Vi erbjuder arbetskläder och friskvårdsbidrag.

 

 

Senast uppdaterad: 2018-02-16