Alfapriser 2014

Onsdagen den 10:e och torsdagen den 11:e december delas årets Alfapriser ut. Prisutdelningen sker under högtidliga former i Alfaskolans gymnastiksal i samband med den årliga Alfalunchen. Under lunchen kommer skolans elever även att bjuda på uppträdanden av olika slag.

Av utrymmesmässiga skäl är årets Alfalunch uppdelad på två dagar. Den första äger rum kl. 12:00 onsdagen den 10 december och den andra kl. 12:00 torsdagen den 11 december. Tre priser delas ut på onsdagen och tre priser delas ut på torsdagen.

Viktiga tider:

12:00     Alfalunchen inleds
13:05     Alfapriset delas ut
13:50     Alfalunchen avslutas

Om Alfapriset
Med Nobelprisen som förebild delar Alfaskolan sedan 2002 årligen ut Alfapriset. Alfapriset delas ut i tre kategorier till elever som nominerat extraordinära och nytänkande idéer. Kategorierna är naturvetenskap, litteratur och samhällsvetenskap.

Lunchen och prisutdelningen riktar sig till skolans elever och särskilt inbjudna gäster. Journalister är välkomna.

För mer information, kontakta Mi Åberg- Anell, rektor för Alfaskolan, 070-528 34 94 eller
mi.aberg-anell@pysslingen.se


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*