Snart är det dags för vår årliga kundundersökning!

Du kommer snart att få ett mail med årets undersökning. Undersökningen görs eftersom vi vill följa upp vad du som vårdnadshavare tycker fungerar bra och vad som behöver förbättras i ditt barns förskola/skola.

Kundundersökningen pågår under tre veckor, vecka 4-7 (måndag 25 januari – onsdag 17 februari).

 Vi skulle uppskatta om du tog dig tid att besvara vår undersökning. Dina synpunkter är mycket värdefulla i vår strävan att utveckla verksamheten ytterligare. Resultaten från undersökningen kommer att sammanställas och analyseras på varje förskola/skola men också ur ett större verksamhetsperspektiv. De utgör ett viktigt underlag i vårt systematiska kvalitetsarbete, och i vår strävan att alltid förbättra kvaliteten i vårt arbete med våra barn och ungdomar.

Undersökningen skickas till den person som står som vårdnadshavare 1 i förskolans/skolans register. En enkät per barn besvaras.

Kundundersökningen genomförs i samarbete med undersökningsföretaget Markör Marknad och Kommunikation AB. Får du ingen undersökning skulle vi uppskatta om du kontaktar Markör direkt på academedia@markor.se.

Varmt tack på förhand för att du tar dig tid att besvara undersökningen!

Vänliga hälsningar

 

Irene Blom

Utbildningsdirektör

Pysslingen Skolor


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*