Athenekampen

Onsdagen den 28 september avgjordes Athenekampen!

Dagen till ära så strilade regnet ner över hela Visby vilket gjorde vi fick gå in på plan B – vi ställer aldrig in en friluftsdag. Istället fick vi modifiera aktiviteterna lite så att delar kunde göras inomhus.

Dagen handlade om samarbete i blandade lag från förskoleklassare till 9:or – där 9:orna agerade fantastiska lagledare. Vi hade även stjärn-orientering som utgick från X-huset där lagen skulle ge sig ut i skogen i olika konstellationer och hitta kontroller…

En mycket lyckad dag trots regnet!

Mycket bra jobbat av alla elever!!!

Här kommer en liten film från dagen:

 


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.