Personalen på vandring

Atheneskolans personal startade som vanligt upp det nya läsåret med en vandring längs Gotlands kust…vi träffades som vanligt i Botaniska trädgården där vi skålade i bubbel innan bussen hämtade upp oss mot okänt resmål…

Idéerna var många för vart vi skulle åka, och vi insåg tidigt att det skulle bära av söderut…Rone, Eksta var några gissningar..men icke sa nicke – våra rektorer Kristin och Monia hade bokat upp oss på en båtfärd ut till Stora Karlsö!

Vi fick en fantastiskt härlig och varm dag på Karlsön med en guidad visning, lunch och bad!

En mycket trevlig start på det här läsåret – det kommer att bli ett fantastiskt läsår!

Kolla in filmen från dagen:

 


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.