År 4-6 har temadagar Vänskap

På onsdagen och torsdagen i ”Alla hjärtans dag-veckan” hade år 4-6 två temadagar på temat Vänskap.

Vi delade upp alla i elever i åldersblandade grupper och på onsdagen fick de besöka tre olika stationer där man göra alla hjärtans dag-kort, skriva dikter, prata om näthat och hur man motverkar det samt skapa egna nya emojis som skulle förmedla vänskap och kärlek.

På torsdagen fick man vara med på två olika stationer – ett pass där man hade avslappning och olika samarbetsövningar med Lisa i danssalen och ett pass där man fick skapa korta filmer på temat – ”Hur är en bra vän”.

Två väldigt lyckade dagar!

Här nedanför kan ni se två filmer – en med bilder från dagarna och en med alla 12 gruppers olika vänskaps-filmer.


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.