Är du Skånes bästa förstelärare i matematik?

Vi söker nu efter Skåne bästa matte/NO-lärare som vill vara med att vidareutveckla vår fina skola och ha möjlighet att axla uppdraget som förstelärare i matematik hos oss på Björkenässkolan!

Du behöver vara legitimerad lärare i matematik och NO för årskurserna 7-9 och det är en fördel om du har intresse för digitala lärmiljöer, eftersom vår skola har förmånen att ingå i ett forskningsprojekt om digitalt lärande vilket innebär att nästan allt läromedel som våra högstadieelever använder kommer i digital form.

Vi erbjuder i gengäld en välfungerande skola med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka såväl sitt eget arbete som skolans utveckling. Vår fina skola ligger centralt i Löddeköpingen och har drygt 340 elever i årskurserna F-9 men du kommer främst att undervisa eleverna i årskurserna 7-9. Vårt högstadium är tvåparallelligt och det går högst 24 elever i varje klass. Vi arbetar i arbetslag och ämneslag.

Vill du arbeta på en skola med trevliga, nyfikna elever och engagerade medarbetare? Då är Björkenässkolan något för dig! Jag berättar gärna mer om oss och om tjänsten – ring eller maila mig på 0767 24 32 96 eller victoria.rhudinlindell@pysslingen.se.

Känner du nån som du tror passar för tjänsten – sprid gärna den här länken vidare!

Klicka här för att söka tjänsten >>


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*