Information blivande sjuor HT-18

Intresset för vår skola är stort, vilket gläder oss. 

Vi har fått många frågor om vi kommer att ha något öppet hus i januari för blivande sjuor. I skrivande stund vet vi inte hur många klass 7 vi kan ta emot i augusti-18. Vi har redan två sexor som kommer att bli sjuor och intresset för att börja åk F hos oss är också stort.

Vi släpper två klasser åk 9 i juni -18. Vi har således endast utrymme att ta emot två nya klasser i augusti -18. Antingen tar vi emot två f-klasser eller en f-klass och en till blivande åk 7. Vi kommer att kunna ge besked om detta efter nyårshelgen. Vi återkommer då om vi kommer att starta ytterligare en åk 7. Vi kommer i så fall att ha ett öppet hus i januari.

Vi är ledsna att inte kunna ge er besked förrän dess.

Vi önskar er alla en riktigt skön julhelg!

Med vänlig hälsning,

Victoria Rhudin Lindell

rektor


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*