Läs om vår hantering av Covid-19.

Som ett steg i vår utveckling har vi bytt namn – från och med oktober har Björkenässkolan blivit Noblaskolan Löddeköpinge.

Besök vår nya hemsida här!

Välkommen till Björkenässkolan

Björkenässkolan är en skola i Löddeköpinge med 398 elever. Här går barn och elever i förskoleklass upp till årskurs 9.

Om du frågar medarbetarna på Björkenässkolan vad som gör deras jobb så roligt och meningsfullt, kommer de troligtvis alla att ge dig samma svar: eleverna.

Tillsammans är vi ett starkt team som drivs av en gemensam vision om en skola där alla elever får utvecklas, i sin kunskap och som personer.

Vi tror att alla kan forma framtiden på sina egna villkor, bara de får rätt förutsättningar. Genom att uppmuntra elevernas möte och kommunikation med omvärlden – samhället, lärarna och varandra – skapar vi grogrunden för nya kunskaper och personlig utveckling.

Att idén faktiskt håller har vår skola bevisat gång på gång, både i form av goda resultat och hög elevnöjdhet. Många är de elever som kommer tillbaka för att hälsa på när de går i gymnasiet eller har börjat jobba – bara för att de saknar oss och vill berätta hur det går för dem i livet. Mycket är våra fantastiska lärares förtjänst. Hos oss hittar du välutbildade, professionella och engagerade lärare vars jobb är att vara experter på just ditt barn.

På Björkenässkolan skapar lusten att lära ut en stämning med positiva förväntningar som smittar av sig. Att få följa eleverna från förskoleklass ända upp till årskurs 9 är en fantastisk förmån.

Välkommen till Björkenässkolan du med!

Kontakta oss

Sjukanmälan SchoolSoft eller kontakta administratören om ni inte kommer åt Schoolsoft

E-post bjorkenasskolan@pysslingen.se

Facebook Björkenässkolans Facebooksida

Rektor Pia Tullgren | 076 7243296

Skolans administration Ellinor Eklund | 0733 657114

 

Bitr rektor Andreas Palmblad, med ansvar för fastighetsfrågor, skolmat och fritidshem,

andreas.palmblad@pysslingen.se

0761 344975

 

Vid generella frågor ringer ni vår intendent: Ellinor Eklund

ellinor.eklund@pysslingen.se

073 3657 114

Ellinor har även lektioner ibland och kan då inte svara i telefon. Lämna då ett meddelande så hör hon av sig så fort hon kan.

 

Fritids:

Pegasus åk F-1: 073 3657125

Fenix åk 2-3: 073 3657124

Klubben åk 4-5: 073 3657128

 

Här hittar du oss

Nyheter från Björkenässkolan