Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Pysslingen Förskolor Flygaren

Pysslingen förskolor Flygaren öppnade i Augusti -19 och har som profil, hälsa och hållbarhet. Vi har plats för 120 barn fördelat på 8 avdelningar. I varje barngrupp har vi ca. 15 barn. På Flygaren vet vi hur vi får barn att trivas, utvecklas och hos oss tar vi tillvara på varje barns naturliga upptäckarglädje och nyfikenhet – varje dag. 

 

Vill du veta mer om Flygaren och vår verksamhet kontakta Bitr. rektor Veronika Björk på tel. 0761-04 54 37 eller veronika.bjork@pysslingen.se

 

Ställ ditt barn i kö här!


 

Hej!

Jag heter Sofia Tannus och är stolt Rektor.

På Flygaren genomsyrar hälsa och hållbarhet vår verksamheten. Förskolan har en modern och genomtänkt planlösning med noga utvald inredning och hållbart, giftfritt material. Maten som serveras är lagad från grunden, med bra säsongsanpassade råvaror. På vår egen gård utmanas barnen till lek, rörelse och utforskande. Här finns bland annat en balansbana, sandlådor, lekhus och en vattenexperimentbana.

Kontakta mig så berättar jag mer, eller ställ ditt barn i kö på Halmstads kommuns webbplats.

Kontakta oss

E-post flygaren@pysslingen.se

Facebook Flygarens Facebooksida

Rektor Sofia Tannus | 076-946 45 19

Biträdande rektor Veronika Björk | 076-104 54 37

Kvalitetsledare Pernilla Rasmussen | 070-213 71 87

Intendent Marielle Ekdahl | 070-339 48 98

Här hittar du oss

Nyheter från Pysslingen Förskolor Flygaren