Dags att börja i förskolan – goda råd inför starten

En ny spännande tid tar sin början! Ofta är det en stor händelse för både ditt barn och dig att börja i förskolan och vi vill ge er en trygg och bra start. Här har vi samlat information och goda råd till dig som är på väg att välja förskola eller som är ny förälder i Pysslingen Förskolor. 

 

 

5 tips i förskolevalet
Är det dags att välja förskola? Som förälder är det inte alltid lätt att veta vad man ska titta efter. Här har vi samlat några goda råd till dig som står inför förskolevalet.

 

 

 

 

Om inskolningen
En ny spännande tid tar sin början! För att ni ska trivas riktigt bra hos oss vill vi ge er en trygg start där ditt barn får bekanta sig med allt det nya i en lugn takt. Läs mer om hur den första tiden – inskolningen – på förskolan ser ut hos oss i Pysslingen Förskolor.

 

 

 

 

Bra att ha på förskolan
Funderar du över vad ditt barn behöver för kläder och utrustning på förskolan? Här har vi samlat några tips som håller för både pulkaåkning och vattenplask.  

 

 

 

 

Det ska du tänka på när ditt barn är sjukt
Det är vanligt att barn får infektioner, speciellt under de första åren i förskolan. En del sjukdomar smittar innan barnet har fått tydliga symtom. Här kan du läsa mer om hur du som förälder kan minska risken för smittspridning.

 

 

 

 

 

Senast uppdaterad: 2020-03-05