Ny förskola – Pysslingen Förskolor Boängen öppnar i augusti 2020

I augusti 2020 öppnar vi Boängen i Knivsta. Förskolan kommer att ligga alldeles intill Boängsskogen och erbjuda barnen unika möjligheter till naturupplevelser, utelek och rörelse.

På Boängen kommer natur, hälsa och rörelse att vara en viktig del av verksamheten. Delar av förskolans stora gård ligger i Boängsskogen, och här skapas samlingsplatser för barnen i den sparade naturen. På resten av gården kommer barnen att utmanas till rörelse och utforskande. Här byggs bland annat små trähus, motorikbroar, sand- och vattenleksanordningar, lekdjur och fångelbogungor.

Stimulerande lärmiljö med utvalt material
En levande och utmanande lärmiljö är en självklarhet i Pysslingen Förskolor. Boängen kommer därför att ha en modern och genomtänkt planlösning med noga utvald inredning och giftfritt material. Maten som serveras kommer att vara ekologisk och lagad på plats.

Trygga barn med sociala förmågor
På Boängen kommer pedagogerna att arbeta för att stärka barnens sociala förmågor. Vi vill skapa trygga, hållbara barn som kan både skapa och behålla relationer. Vill vi också ge barnen ett språk som främjar gemenskap, delaktighet och inflytande.

> Läs mer om Pysslingen Förskolor Boängen

> Gör din intresseanmälan här


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*