Våra nya förskolor

Vi växer med nya, fina förskolor runt om i hela landet. Klicka på cirklarna för att komma till förskolornas egna webbplatser där du kan läsa mer och ansöka om plats.


 

Flygaren, Halmstad

Öppnar i augusti 2019.

Djurgårdsvyn, Norra Djurgårdsstaden

Öppnar i augusti 2019. Förskolan ligger i natursköna Norra Djurgårdsstaden med en egen gård på takterassen.

Isälven, Hägerstensåsen

Öppnar i januari 2019. Här får ditt barn utforska enligt en Reggio Emilia-inspirerad filosofi. Förskolan har en egen gård och KRAV-certifierad mat.

Solängen, Huddinge

Öppnade sommaren 2018. Förskolan ligger i ett klimatsmart hus med en egen naturgård. Här arbetar vi med miljö och hållbarhet ur olika perspektiv.

Kungshatten, Vårberg

Öppnade i januari 2018. Förskolan är en Reggio Emilia-inspirerad verksamhet där pedagogerna arbetar utforskande med barnen. Förskolan har en egen takterrass och KRAV-certifierad mat.

Utforskarna, Lund

Öppnade i augusti 2017. Förskolan finns i östra Lund med närhet till natur och lekplatser. Förskolan ligger i ett härligt hus i två plan med stor ateljé. Maten lagas av egen kock med KRAV-certifierade råvaror.

Typografen, Axelsberg

Öppnade i januari 2017. Förskolan ligger vackert belägen i ett klimatsmart hus nära Axelsbergs centrum. Förskolan är Reggio Emilia-inspirerad och har egna ateljéer och en fin naturgård.
Senast uppdaterad: 2019-01-14