Pysslingen Förskolor växer i Skåne

Nu står det klart att Pysslingen Förskolor förvärvar Förskolan Moroten i Malmö samt Pålsjö Skogs Förskola i Helsingborg. 

– Det är väldigt roligt att få möjlighet att vidareutveckla Pysslingen Förskolor genom förvärvet av ytterligare två förskolor i Skåne. Både Moroten och Pålsjö Skog är fina verksamheter som står för den kvalitet och barnsyn som vi i Pysslingen Förskolor vill värna och stärka. Vi ser nu fram emot att tillsammans med befintliga medarbetare utveckla förskolan vidare, säger Veronica Rörsgård, segmentsområdeschef Pysslingen Förskolor.

  • Pålsjö Skogs Förskola ligger i en naturskönt område i Helsingborg. På skolan arbetar idag 10 pedagoger med 50 barn fördelat på tre avdelningar.
  • Förskolan Moroten ligger i sydvästra Malmö. Där arbetar 8 pedagoger med 40 barn fördelat på två avdelningar.

Pysslingen Förskolor vill nu stärka förskolornas möjligheter att utveckla den pedagogiska verksamheten, både i enlighet med förskolans egna inriktningar men också utifrån läroplanens mål.

– Som en del av Pysslingen Förskolor kommer våra nya enheter att få tillgång till den expertis och erfarenhet som skapats under de drygt 30 år vi drivit förskoleverksamhet, säger Veronica Rörsgård.

Vi är stolta över att välkomna Förskolan Moroten och Pålsjö Skogs Förskola till Pysslingen Förskolor och ser med glädje fram emot vår framtida gemensamma resa.

Övertagandet gäller från och med 1 oktober 2019.

För mer information kontakta:

Veronica Rörsgård, segmentsområdeschef Pysslingen Förskolor
T: 0730-55 17 20
E: veronica.rorsgard@academedia.se


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*