Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Friggaskolan

Friggaskolan är en fristående skola inom Pysslingen som disponerar lokaler vid Sollidenområdet i Östersund. Det är ett naturskönt område med en mängd olika verksamhetsformer. Skolan erbjuder en mysig närmiljö där naturen finns med som en viktig tillgång i den öppna skolgård som skolan har. HÄR är en elevproducerad film om Friggaskolan

Skolan har läsåret 2019/20 48 st elever i varje årskurs från förskoleklass upp till ÅK 8.  ÅK 9 består av 46 elever, vilket innebär att det totalt på skolan finns 478 elever

Vi arbetar mycket med digital teknik och elever från ÅK 2 har tillgång till en egen Chromebook. Elever i ÅK1 och förskoleklass har tillgång till 1 enhet/2 elever.

Vår digitala plattform för information till elever och vårdnadshavare är Schoolsoft. Där kan ni anmäla fritidstider, frånvaroanmäla, söka ledigt, se omdömen i ämnen samt komma åt underlag för utvecklingssamtal  För att göra dessa saker måste ni  vara inloggade, vilket görs med mobilt bank-id men dessvärre är ganska krångligt om man använder Schoolsofts app. Därför jobbar vi även informationsmässigt med ett veckobrev som i formen ser lika ut för alla årskurser. I Det veckobrevet kan man se veckans ”viktiga eller avvikande händelser”, kommande aktiviteter, fritidsplaneringar (ÅKF-5) samt veckans ämnesplaneringar.

 

Telefonnummer till Fritids

Friggeliten (Förskoleklass): 072-526 94 51

Våning Gul (ÅK1): 072-525 76 74

Våning Röd (ÅK 2-5):  072-531 12 64

Kontakta oss

Telefon 063-14 05 70

E-post friggaskolan@pysslingen.se

Facebook Friggaskolans Facebooksida

Rektor Tommy Lundkvist | 070-3201121

Här hittar du oss

Så arbetar vi på Friggaskolan med:

Kvalitetsarbete
Barn- och elevhälsa

Nyheter från Friggaskolan