Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Hamnskolan

Vi är en liten förskola och skola F-6 centralt på Södermalm, i Stockholm. Här har barnen möjlighet att stanna kvar i vår verksamhet i 11 år och på så sätt hoppas vi att eleverna får en fin start i sin kunskapsutveckling, känner sig trygga och kan skapa goda sociala relationer för framtiden. Vi vill skapa tilltro till den egna förmågan. 

Våra lokalerna är noggrant planerade för att möta barnens intressen, fantasi och lekglädje. Vi har en stor och fin ateljé för trä- och syslöjd samt bild och form. Fritidshemmet och fritidsklubben verkar i skolans lokaler med schemalagda aktiviteter för att stimulera elevernas önskemål och intressen. Även fritidspersonalen samverkar med läraren under hela skoldagen. Vi har tillgång till flera innergårdar och lekparker att nyttja för utomhusvistelse. Idrott har vi i Skanstullshallen. 

Vår mat tillagas omsorgsfullt, varierat och näringsriktigt i köket på Hamnskolan. Varje dag serveras även ett vegetariskt alternativ och vår salladsbuffén har ett brett utbud. Mjölken är alltid ekologisk och i största möjliga mån inhandlas svenska eller närproducerade matvaror.

På vår facebook sida kan du se fler bilder från utställningar och aktiviteter som sker på skolan.

Välkomna till oss i höst!

Digitalt öppet hus

Varje vår bjuder vi på Hamnskolan in till Öppet hus – då vill vi bland annat visa vad vi har jobbat med under året. Vi visar även våra lokaler för blivande vårdnadshavare och elever på Hamnskolan. I år fick vi istället planera in ”digitala öppet hus”. Vi gjorde det genom att spela in korta filmer från olika delar av verksamheten; intervjuer med elever, rundtur i lokalerna, uppträdande och mycket mer!

Varmt välkomna till Hamnskolans ”Öppet hus” 2020:

Förskolan 

Förskoleklass presentation

Fritidshemmet 

Musik  åk 3 övar inför skolavslutning På berget åk 3 övar inför skolavslutning ”Nu är det sommarlov”

Hälsningar från köket – surdegsbröd med Åke! 

Hälsningar från åk 1 

Hälsningar från åk 2

Hälsningar från åk 3 presentation

Hälsningar från åk 4

Hälsningar från åk 5 

Hälsningar från åk 6 – samarbete svenska och musik

Årskurs 6 vårprojekt i Ateljén, presentation

 

 

 

Kontakta oss

Telefon 08-556 09 630

Sjukanmälan Sjukanmälan görs via schoolsoft

E-post hamnskolan@pysslingen.se

Facebook Hamnskolans Facebooksida

Skolans administration Victoria Swahn | 08-556 09 630

Rektor/förskolechef Lena Johansson | 0705-486786

Här hittar du oss

Såhär arbetar Hamnskolan med Pysslingens strategier

Nyheter från Hamnskolan