Välkommen till Hamnskolan

Vi är en liten förskola och skola F-6 centralt på Södermalm, i Stockholm. Här har barnen möjlighet att stanna kvar i vår verksamhet i 11 år och på så sätt hoppas vi att eleverna får en fin start i sin kunskapsutveckling, känner sig trygga och kan skapa goda sociala relationer för framtiden. Vi vill skapa tilltro till den egna förmågan. 

Våra lokalerna är noggrant planerade för att möta barnens intressen, fantasi och lekglädje. Vi har en stor och fin ateljé för trä- och syslöjd samt bild och form. Fritidshemmet och fritidsklubben verkar i skolans lokaler med schemalagda aktiviteter för att stimulera elevernas önskemål och intressen. Även fritidspersonalen samverkar med läraren under hela skoldagen. Vi har tillgång till flera innergårdar och lekparker att nyttja för utomhusvistelse. Idrott har vi i Skanstullshallen. 

Vår mat tillagas omsorgsfullt, varierat och näringsriktigt i köket på Hamnskolan. Varje dag serveras även ett vegetariskt alternativ och vår salladsbuffén har ett brett utbud. Mjölken är alltid ekologisk och i största möjliga mån inhandlas svenska eller närproducerade matvaror.

På vår facebook sida kan du se fler bilder från utställningar och aktiviteter som sker på skolan.

Välkomna till oss!

Kontakta oss

Telefon 08-556 09 630

Sjukanmälan Sjukanmälan görs via schoolsoft

E-post hamnskolan@pysslingen.se

Facebook Hamnskolans Facebooksida

Skolans administration Victoria Swahn | 08-556 09 630

Rektor/förskolechef Christer Öjdeby | 0705-486786

Här hittar du oss

Såhär arbetar Hamnskolan med Pysslingens strategier

Nyheter från Hamnskolan