Om oss

Juringe Förskola och Skola är en grundskola med tillhörande förskola. Vi har cirka 320 barn från 1 – 11 år.

Skolan är uppdelad i fyra arbetslag. Loftet, Hagen och Russet arbetar med våra skolbarn från förskoleklass till skolår 5.  Vi erbjuder skolbarnsomsorg för våra elever från förskoleklass till och med skolår 3. Förskolan har cirka 60 barn fördelat på tre grupper.

Juringe Förskola och Skola ligger mitt i Segeltorps hjärta med närhet till ängar och skog. Skolbyggnaden består av en huvudbyggnad och ett annex. I annexet hittar du skolans restaurang där maten tillagas på plats. Här finns även skolans välutrustade idrottshall och musikateljé. Skolan har ljusa och luftiga lokaler och vår skolgård har en stimulerande miljö som lockar till lek. Våra pedagoger är välutbildade och framåtsträvande.

Juringe Förskola och Skola startade höstterminen 2001. Skolan består av två byggnader, huvudbyggnaden och det så kallade Stallet. I Stallet finns skolrestaurang, idrottshall och musikateljé.

Rektor leder verksamheten tillsammans med fyra arbetslagsledare. På skolan finns också en skoladministratör som arbetar heltid.

Senast uppdaterad: 2014-09-22