Om oss

 

Vår förskola ligger i Solna, Frösunda ett stenkast från Alfaskolan.Vi har stora ljusa lokaler och vår lärmiljö, både inne och ute, är utformade för att stimulera till utforskande, lek och lärande. Vi har en stor gård och en närmiljö med tillgång till Brunnsviken, Hagaparken, skog och mycket mer som vi använder i största mån.
Vi har fem avdelningar med plats för 87 barn, i åldrarna 1-6 år och vi arbetar i möjligaste mån med åldershomogena grupper. På nedre våningen på Kadetten går 1-3åringarna indelat på 3 avdelningar och på övervåningen går 4-5 och 5-6årigarna uppdelat på två avdelningar Vi är en grupp med pedagoger som varje dag arbetar för att utmana, lära, driva och engagera barnen genom lek och utforskande. För oss är det viktigt att se varje enskilt barn och utmana varje barn i sitt eget intresse.

Dagligen äter vi ekologiskt tillagad kost, utan tillsatser. Vi får vår mat från Sodexo Thorildsplan. De levererar daligen färska grönsaker, ekologisk mjölk och ekologisk mat som är till 98% hemlagat.

För oss är det viktigt att ni känner er välkomna och hemma hos oss på Kadetten.

Senast uppdaterad: 2018-03-12