Öppettider

Våra nuvarande öppettider är 07.00-17.30 alla helgfria vardagar förutom julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Vi följer Solna Stads ramtider som är 6.30-18.00 alla helgfria vardagar.

 

Tidigare stängning

En gång i månaden har förskolan personalkonferans vilket innebär att vi stänger tidigare än aviserade öppettider. Om ert barn behöver omsorg de dagar det inträffar, se Kalendarium, kontaktar ni nedanstående kontaktperson senast tre veckor innan aktuellt datum, så att vikarie kan sättas in.

Vi har sommarverksamhet de två sista veckorna i juli, under den perioden så samarbetar vi med de andra Pysslingförskolorna i Solna: Agnesberg, Ulriksdal, Kadetten och Solrosen.

Stängda heldagar

Tre dagar per läsår har medarbetarna planering, utvärdering och utbildning. Det innebär att förskolan är stängd hela den dagen. Om ert barn behöver omsorg de dagarna det inträffar, se kalendarium, kontaktar ni nedslående kontaktperson senast tre veckor innan aktuellt datum. Det ordnas då med vikarie på plats eller närliggande förskola.

Föräldraledighet/arbetssökande

När du är föräldraledig eller arbetssökande får ditt barn vara i förskolan 30 timmar per vecka under skolans läsår. När skolan har lov får ditt barn vara på förskolan i 15 timmar per vecka. Med 30 timmar menas närvaro varje dag,  kl.9.00-15.00 och 15 timmar, då är det tisdag-torsdag 9.00-14.00 som gäller.

 

 

 

Senast uppdaterad: 2018-11-21