Ställ ditt barn i kö

Förskolan

Ansökan till förskolan sker via Nacka kommun http://www.nacka.se Vi tillämpar rak tidskö och syskonförtur. Antagningskriterierna är samma som till de kommunala förskolorna. Vi följer maxtaxan.

Grundskolan
Intresseanmälan för plats på vår skola görs via länken nedan. Vid skolvalsperioden kontaktar vi er vid erbjudande om ledig plats och ni gör då ett skolval via Nacka kommun http://www.nacka.se
Du som vårdnadshavare måste alltså göra ett aktivt skolval för ditt barn via er sida på nacka.se under pågående skolval.

Går ditt barn på förskolan på Nacka Strands skola så har ni förtur till en skolplats på Nacka Strands skola. Vi tillämpar vidare syskonförtur, det vill säga att förtur bereds om eleven vid antagningstillfället har ett syskon på Nacka Strands skola eller redan finns i vår verksamhet på förskolan. 

Vi antar barn till grundskolan enligt följande urvalsgrunder:

  • Organisatoriskt samband (inbördes ordning efter anmälningsdatum)
  • Syskonförtur (inbördes ordning efter anmälningsdatum)
  • Anmälningsdatum

Vårdnadshavare som ansöker om plats på Nacka Strands skola ansvarar  för att hålla skolan uppdaterade om aktuell email-adress och telefonnummer, så att skolan enkelt kan nå vårdnadshavaren vid en eventuell erbjudan om plats på skolan.

Vårdnadshavare är välkommen att när som helst anmäla intresse för plats via länken nedan. Denna intressekö används även under året när plats uppstår. Just nu har vi ett fåtal lediga platser.

Ställ ditt barn i kö till Nacka Strands Skola >>

Har du frågor gällande vår förskola eller skola eller intresserad av att besöka oss är du välkommen att maila till nackastrand@pysslingen.se eller ringa till Rektor och Förskolechef Anna Grimlund på telefonnr 08-714 39 45

Antagningsrutiner och information om särskild kvot
Här kan du läsa mer om Pysslingens antagningsrutiner som vi utgår ifrån vid tillämpningen av de urvalsgrunder som vi använder oss av på vår enhet. Där kan du även läsa mer om hur vi arbetar med antagning av nyanlända enligt särskild kvot.

Senast uppdaterad: 2020-03-17