Välkommen till Norrskenet Kalix

Norrskenet Kalix är en grundskola med en integrerad förskola. Här har barnen möjlighet att gå från förskola till årskurs 9 och på så sätt hoppas vi att eleverna får en fin start i sin kunskapsutveckling, känner sig trygga och kan skapa goda sociala relationer för framtiden.

Emma Enström heter jag och är rektor för Norrskenet Kalix. Jag har jobbat på skolan sedan den startades 2008 som lärare, specialpedagog, förstelärare, tillförordnad rektor och biträdande rektor. Sedan april 2016 har jag varit rektor på Norrskenet. 

Det råder låg omsättning av personal på Norrskenet, både i förskolan och skolan vilket skapar trygghet för eleverna. På Norrskenet är det hög andel legitimerade pedagoger och när en ny medarbetare börjar hos oss får man alltid en erfaren mentor som stöd i sitt arbete.

Vår vision är att vi är skolan där alla elever ska växa, utvecklas och nå framgång. För oss är det viktigt att varje elev har nått så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och att de har med sig fina minnen från sin skolgång hos oss.Våra tre ledord kunskap, trygghet och trivsel genomsyrar allt vi gör. Som rektor anser jag att vi behöver ha en trygg och trivsam miljö runt omkring oss för att kunna ta till oss maximal kunskap. 

Norrskenets friskola i Kalix ligger på Näsbyvägen 16, i samma lokaler som Kalix folkhögskola. Vi har funnits här sedan 2008 och vi har 246 barn/elever som går på förskola till åk 9.

Varmt välkommen att kontakta oss för besök!
Emma Enström 
Rektor Norrskenet Kalix 

Mina kontaktuppgifter
emma.enstrom@pysslingen.se
070- 348 16 71
Facebook: Norrskenet Kalix
Instagram: en_rektors_vardag

 

Kom och besök vår skola! Boka in ett besök eller har du frågor om antagningsprocessen?
Kontakta:
Jenny Blomstedt, skoladministratör
jenny.blomstedt@pysslingen.se
072- 531 69 55

 

 

Kontakta oss

E-post norrskenetkalix@pysslingen.se

Facebook Norrskenet Kalixs Facebooksida

Rektor/förskolechef Emma Enstrom | 070-348 16 71, 0923- 733 61

Här hittar du oss

Så arbetar vi på Norrskenet Kalix med:

Kvalitetsarbete
Elevhälsa
IKT

Nyheter från Norrskenet Kalix