Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Norrskenet Luleå

Norrskenet är en för- och grundskola där vi ansvarar för, och engagerar oss i, era barn från 1 år till och med åk 9. Verksamheten är belägen på Björkskatan, i en egen nyrenoverad och ljus vinge vid Hälsocentralen med goda bussförbindelser. I nuläget har vi cirka 200 barn under vårt tak, vilket gör att vi har relativt små grupper kombinerat med hög personaltäthet.

Vi vet alla att barn är olika och lär sig på olika sätt, men vi vet också att de frodas i en trygg och stimulerande miljö! Vad det innebär för ditt barn vet du dock bäst.

Målsättningen är att barnen ska stimuleras och utmanas till att alltid göra sitt bästa, för att nå ”bortom horisonten” . Detta sker i vår trygga och trivsamma miljö där alla blir sedda, under stimulerande, lustfyllda, spännande, roliga och lärorika former.

Vårt arbete sker ofta åldersintegrerat över årskurser och stadier med syftet att våra elever ska kunna skapa naturliga relationer, liksom få möjlighet att både utmana och stötta varandra.

Vi har flertalet traditionella aktiviteter barnen ser fram emot och den röda tråden är vårt fokus på hälsa och rörelse. Mer om detta under ”Vår profil”.

Vill du veta mer? Du når oss på norrskenetlulea@pysslingen.se

 

Har du barn som ska börja förskola?
Torsdag den 27/2 kl 17.30-18.30 bjuder vi in till Öppet hus, där har du som vårdnadshavare möjlighet att besöka vår förskola, se våra nyrenoverade lokaler, träffa pedagoger, ta del av vår verksamhet och få veta mer om vår profil Hälsa och Rörelse.

Kontakta oss

E-post norrskenetlulea@pysslingen.se

Facebook Norrskenet Luleås Facebooksida

Rektor Jens Printz | 076-144 30 79

Skolans administration Ulrika Brännström | 070-343 88 39

Här hittar du oss

Nyheter från Norrskenet Luleå