Årets KRAV-kök gick till Rosenlundskolan

På årets kockavslutning den 31 maj delades utmärkelser ut till de kockar och köksteam som på olika sätt utvecklat skolmåltiden i våra förskolor och skolor under året.  

För att uppmärksamma de medarbetare som går i bräschen för måltidsutvecklingen inom förskola och skola delar AcadeMedia Måltid ut priser i fem olika kategorier: årets KRAV-kök, årets köksmästare, årets hållbara kök, årets köksteam och årets matglädje.

– Årets pristagare inspirerar andra och förstärker det kollegiala lärandet i vår organisation. Dessa medarbetare går verkligen i bräschen inom respektive priskategori, säger Rickard Lundberg, måltidsansvarig på AcadeMedia.

Alla priser baseras på olika delar i AcadeMedias interna måltidspolicy. I nomineringsprocessen tittar domarna bland annat på vad barn och elever tycker om maten, på innovation och framåtanda samt kvalitet och variation i utbudet. Man ser också till hur verksamheten använder sig av sociala medier och hur de främjar arbetsglädje i både kök och team.

– Årets KRAV-kök gick till Josephine Antwi, Rosenlundsskolan


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*