Jessica Lundin Kristiansson ny rektor för PeterSvenskolan 2

Den 1 maj 2015 tillträder Jessica Lundin Kristiansson tjänsten som rektor för PeterSvenskolan 2 i Helsingborg. Jessica Lundin Kristiansson har en bakgrund som grundskollärare i svenska/SO och kommer närmast från en tjänst som rektor på en grundskola i Båstads kommun.

– Det ska bli mycket spännande och en stor utmaning att börja arbeta på PeterSvenskolan 2. Det är en fin skola med stor potential och vi har alla möjligheter att tillsammans fortsätta att utveckla den, säger Jessica Lundin Kristiansson.

Jessica Lundin Kristiansson kommer att lägga stor fokus på elev- och föräldrainflytande.

– Att skapa arenor och mötesplatser för dialog och kommunikation är en viktig del i mitt uppdrag för jag tror att med det samspelet har vi ännu större möjligheter att bli ännu bättre. Goda relationer är en av hörnstenarna för att lyckas tillsammans! säger hon.


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*