Magdalena Eberhardsson ny rektor för Nyköpings Friskola

Den 1 september 2015 tillträder Magdalena Eberhardsson tjänsten som rektor för Nyköpings Friskola. Magdalena Eberhardsson har en bakgrund som SO-lärare och kommer närmast från en tjänst som rektor på en grundskola i Gnesta.

Hon ser mycket fram emot att ta över en väl fungerande skola och att utveckla verksamheten framåt.

– Att få vara med och driva skolutveckling är en förmån och enormt roligt, säger Magdalena Eberhardsson

– Magdalenas bakgrund och dokumenterat framgångsrika arbete med värdegrundsfrågor, i kombination med att hon är en uppskattad och erfaren ledare gör att hon kommer passa mycket bra på Nyköpings Friskola och inom Pysslingen Skolor, säger Johan Svenonius, verksamhetschef i Pysslingen Skolor.


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*