Katarina Wallströmer ny rektor för Rotundaskolan

Den 10 augusti tillträdde Katarina Wallströmer tjänsten som rektor för Rotundaskolan. Katarina Wallströmer har en bakgrund som 1-7-lärare i svenska, engelska och SO och kommer närmast från en tjänst som rektor tillika förskolechef i Hallsbergs kommun.

Hon ser mycket fram emot att utveckla skolans verksamhet framåt.

– Rotundaskolan befinner sig i en stark utvecklingsfas och jag ser fram emot att tillsammans med mina medarbetare driva detta arbeta. Vi är och ska vara en skola som utbildar för framtiden med fokus på varje elevs unika möjligheter, säger Katarina Wallströmer.

– Katarina Wallströmer är en erfaren rektor med precis den ledarskapsprofil som behövs för att ta Rotundaskolan med på en utvecklingsresa. Det är med stor tillfredsställelse jag ser henne påbörja det arbetet, säger Thomas Larsson, verksamhetschef i Pysslingen Skolor.


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*