Våra förmåner

Pedagogisk lunch – Vi erbjuder medarbetarna att äta kostnadsfritt när lunchen sker tillsammans med barnen

Arbetskläder – Vi erbjuder alla medarbetare arbetskläder

Förmånswebben – Erbjuder en lättöverskådlig sammanställning av din lön, din pension, dina försäkringar och din semester. Det finns också möjlighet att göra inköp för brutto- och nettolöneabvdrag på sådant som ögonlaser, matkassar och hälsoundersökning.
I Förmånswebben kan man dessutom se hur mycket man har kvar av sitt friskvårdsbidrag och köpa friskvård utan att behöva lägga ut pengar. Man får också tillgång till Lifeplan som är en oberoende pensionsrådgivning. Alla medarbetare som är tillsvidareanställda, provanställda eller har en tidsbegränsad anställning längre än tre månader får tillgång till förmånswebben.

Friskvårdsbidrag  – För närvarande är friskvårdsdbidraget 2000 kr och erbjuds till alla tillsvidareanställda.

Terminalglasögon  – Medarbetare som arbetar mer än en timme per dag vid en bildskärm har rätt till synundersökning och terminalglasögon.

Försäkring – Du som anställd ges möjligheten att köpa en rad olika försäkringar med löneavdrag i en s.k. Frivillig gruppförsäkring. Vid nyanställning finns möjlighet att teckna ett års gratis försäkring.

Falck Healtcare personalstöd  – Personalstödet ger dig hjälp och stöd i frågor kring personliga problem, privat eller på arbetet. Personalstödet kan du som medarbetare kontakta direkt utan godkännande av chef eller HR.

Kollektivavtal – Friskoleavtalet – Kollektivavtalet inom Pysslingen förskolors verksamheter reglerar gruppförsäkringar som Tjänstegruppliv (TGL), Trygghetsförsäkring (TFA) och omställningsavtal.

Senast uppdaterad: 2019-04-29