Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Västra Allé

Står ni inför att välja förskola/skola för första gången? Har ni barn som redan är inskrivna på en förskola/skola men undrar om ni har valt rätt? Vi på Västra Allé vill stimulera dig som förälder att göra ett aktivt val.

På Västra Allé ser vi lärandet som ett livslångt äventyr, en ständig resa mot nya utmaningar för att växa som människa. Genom tron på att eleverna kan, vill och vågar med rätt stöd och motivation utvecklar vi talanger genom att utgå från varje elevs nyfikenhet och intresse.

Våra medvetna och engagerade pedagoger arbetar med att ständigt förbättra och utveckla verksamheten allt i vår strävan att få verksamheten att spegla och bli en integrerad del av samhället. Digital kompetens är en naturlig del i dagens samhälle och därför också viktigt för oss.

Att skapa och bygga goda relationer kring hela eleven är avgörande för att få alla att känna sig sedda och bli trygga och stärkta i den individ de är.

Vill du ge ditt barn goda förutsättningar att ta sig an sitt livslånga äventyr? Vi på Västra Allé står beredda att ta emot nya barn/elever!

 

 

Kontakta oss

Telefon Växel 042-32 69 80

E-post vastraalle@pysslingen.se

Facebook Västra Allés Facebooksida

Rektor Cathrine Fast | 042-32 69 85

Här hittar du oss

Så arbetar vi på Västra Allé med:

Kvalitetsarbete
Barn- och elevhälsa

Nyheter från Västra Allé