Välkommen till Pysslingen Förskolor Vik


Verksamheten på Vik övergår till förskoleföretaget Hagvidson den 1 juli 2019

Pysslingen Förskolor har beslutat att låta verksamheten på förskolan Vik övergå till förskoleaktören Hagvidson. Övergången sker den 1 juli 2019.

Beslutet grundar sig i att barnomsorgspengen i Upplands Väsby är låg, vilket innebär att vi ur ett långsiktigt perspektiv inte har möjlighet att erbjuda den verksamhet vi vill. Hagvidson har samtidigt presenterat en positiv och förtroendeingivande plan för Vik framåt. Därför har vi stora förhoppningar om att Hagvidson kan fortsätta driva förskolans verksamhet på ett bra och professionellt sätt både utifrån barnens och medarbetarnas perspektiv.

Vi är överens om att förändringen ska påverka både barn och medarbetare så lite som möjligt. Alla tillsvidareanställda pedagoger erbjuds anställning hos Hagvidson.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till nuvarande förskolechef Julia Söderblom eller skolchef Cecilia Rosman.

Julia Söderblom
Förskolechef
070-226 91 04
julia.soderblom@pysslingen.se

Cecilia Rosman
Skolchef
076-102 43 81
cecilia.rosman@pysslingen.se


Pysslingen Vik ligger i Upplands Väsby med skogen och naturen runt knuten. Här leker, sjunger, målar, upptäcker, forskar och lär vi från tidig morgon till sen eftermiddag. Genom olika teman och projekt, framtagna utifrån barnens intressen, lär vi tillsammans. Leken är ett viktigt inslag i vår vardag. Förskolan är byggd i U-form som skapar en skyddad innergård. På gården finns även stora gräsytor med lekplatser och sandlådor. Varmt välkommen till oss!


Pysslingen Vik ingår i förskoleområde Norrort tillsammans med förskolorna Hjärtstenen, Steningehöjden och Solbacka.

Kontakta oss

E-post vik@pysslingen.se

Facebook Viks Facebooksida

Förskolechef Julia Söderblom | 070-226 91 04

Biträdande förskolechef Maria Silverbring | 072 452 15 37

Utvecklingschef Janos Abonyi | 070-761 40 41

Intendent Helin Belge | 070-253 48 32

Sjukanmälan och information om ledighet sker direkt till respektive avdelning.

Här hittar du oss

Nyheter från Pysslingen Förskolor Vik