Välkommen till Pysslingen Förskolor Bojen

I mysiga Hammarby Sjöstad hittar du förskolan Bojen. Förskolan har en speciell arkitektur med stort ljusinsläpp och lokalerna är rymliga och medvetet arrangerade för att inbjuda till lek och lärande. Förskolans undervisning sker dock inte bara i de egna lokalerna eller på den trivsamma gården och på gångavstånd finns både skogsområden, Hammarbybacken och bibliotek Luma som vi gärna besöker.

Alla barn ska mötas med respekt och värme och hos oss på Bojen välkomnas ditt barn in i en trygg miljö med delaktighet, glädje och tillit. Ett tryggt barn vågar utforska och på Bojen ges barnen möjlighet och utrymme för att skapa, leka och lära i en kreativ och stöttande miljö. Bojen är en Reggio Emilia-inspirerad förskola som lägger stor vikt vid barns kreativitet och utforskande. Läsa gärna mer om vår inriktning här.

Som ny familj på Bojen välkomnas du och ditt barn till en introduktion på förskolan. Under den här tiden får ni lära känna verksamheten, kompisarna och pedagogerna. Detta är en viktig tid och för att få en trygg start anpassas introduktionens upplägg och längd efter vad just ditt barn behöver. Nu erbjuder vi även digitala visningar och mer information om det finns här.

Pysslingens förskola Bojen ingår i förskoleområdet Östra Södermalm tillsammans med förskolorna Nytorget, Mariatorget, Lilla Biet och Loket. Vår barnsyn och pedagogiska inriktning är genomgående för samtliga avdelningar på alla områdets förskolor. All undervisning som sker här grundar sig i förskolans läroplan. Om du vill läsa mer om vad som står i läroplanen kan du klicka här.

Är du nyfiken på att se fler bilder från Bojen – besök oss gärna på Instagram!

Jag som är rektor på Bojen heter Kristin Ahlström och mer om mig och mina kollegor i ledningsteamet hittar du här. Tillsammans med våra engagerade pedagoger och personal arbetar vi för att Bojens barn ska få en rolig, utvecklande och trygg barndom. Vi ser mycket fram emot att träffa er. Varmt välkomna till oss!

Kontakta oss

Telefon Se vår kontaktsida för telefonnummer till avdelningarna

E-post bojen@pysslingen.se

Facebook Bojen s Facebooksida

Rektor Kristin Ahlström | 070-347 68 23

Biträdande rektor Monika Nyström | 070-4403880

Kvalitetsledare Lotta Enerskog | 070-347 72 95

Intendent Maria Baker | 072-209 23 27

Här hittar du oss

Nyheter från Pysslingen Förskolor Bojen